Romania spera in continuare la calificarea in semifinalele Campionatului European de handbal feminin, dupa ce a invins, scor 31-26, pe Spania. Echipa lui Gheorghe Tadici a dominat categoric disputa, una castigata meritat. In urmatoarea partida, Romania se va duela cu Ungaria (11 decembrie, ora 21.15).

CE de handbal femininFoto: ehf-euro.com

Desfasurarea partidei Romania vs Spania:

Min 60 Romania - Spania 31-26

Romania are un nou final slab de meci, tricolorele primesc goluri multe, iar avantajul scade de la zece goluri la sase, cu doar cateva minute inainte de minutul 60. Pana la urma, Meirosu inscrie, iar Romania se impune cu 31-26.

Au marcat: Bradeanu, Neagu, Meirosu, Nechita,

Min 50 Romania - Spania 27-18

Tricolorele inscriu din aproape orice pozitie, Romania se distanteaza la noua goluri in minutul 44. Paula Ungureanu apara din nou perfect, in timp ce apararea este bine organizata.

Au marcat: Curea (2), Meirosu, Neagu, Stanca

Min 40 Romania - Spania 22-15

Neagu si Meirosu inscriu in debutul reprizei secunde, in timp ce Paula Ungureanu este din nou magnifica. Curea marcheaza de la sapte metri, iar Romania se distanteaza la 22-15 in minutul 38.

Au marcat: Neagu (2), Meirosu, Curea, Stanca, Nechita, Bradeanu

Min 30 Romania - Spania 15-12

Tricolorele evolueaza perfect pe contraatac, Nechita inscrie de doua ori. Paula Ungureanu "inchide" in continuare poarta, Romania conduce cu trei goluri in minutul 26. Echipa lui Tadici reduce insa turatia pe finalul primei reprize, iar ibericele revin pe tabela. Pintea primeste direct cartonasul rosu, o decizie cel putin ciudata.

Au marcat: Nechita (3), Curea (3)

Min 20 Romania - Spania 9-7

Aurelia Bradeanu bifeaza inca o partida mare, jucatoarea celor de la Oltchim inscrie cu regularitatea de la linia de 9 metri. Paula Ungureanu reuseste inca doua interventii senzationale, dar din pacate nationala primeste doua goluri in superioritate numerica.

Au marcat: Bradeanu (2), Neagu, Stanca, Curea.

Min 10 Romania - Spania 4-2

Dupa un inceput echilibrat de partida, Romania s-a distantat la 4-2 in minutul 7. Paula Ungureanu a aparat doua lovituri de la sapte metri. In minutul 10, Romania conduce cu 4-2, dupa ce a practicat un joc bun in aparare.

Au marcat: Neagu, Nechita, Meirosu, Bradeanu.

Clasamentul Grupei II:

1. Muntenegru 4p

2. Ungaria 4p

3. Romania 3 p

4. Spania 2p

5. Rusia 1p

6. Germania 0p

*primele doua clasate se califica in semifinale

Meciurile de duminica:

17:15 Spania - ROMANIA 26-31

19:15 Ungaria - Muntenegru

21:15 Germania - Rusia.