Romania a invins Belgia (scor 2-1), intr-o partida amicala disputata pe "Arena Nationala", rezultat care l-a multumit de selectionerul Victor Piturca. "A fost o victorie de moral, mai ales ca a fost ultimul joc din acest an. Nu pot sa fiu decat multumit chiar daca mai sunt lucruri de pus la punct", a precizat Piturca.

Victor Piturca Foto: AGERPRES

"Sunt bucuros pentru ca am intalnit o echipa extraordinara. A fost o victorie de moral, mai ales ca a fost ultimul joc din acest an. Anumiti jucatori au vazut ce inseamna sa fii titular si nu au facut un joc rau. Nu pot sa fiu decat multumit chiar daca mai sunt lucruri de pus la punct. Nistor a fost destul de bun, Maxim a marcat un gol de jucator mare. Toti jucatorii au evoluat foarte bine. Chiriches s-a descurcat foarte bine fundas dreapta, el poate juca orice, chiar si în fata fundasilor centrali. L-am scos pentru ca se simtea foarte obosit" - Victor Piturca (gsptv).

"A fost un meci greu, cu o echipa foarte robusta pe un teren foarte greu. Am demonstrat caracter pentru ca am intors rezultatul. Eu sunt foarte mandru si toti romanii ar trebui sa fie dupa acest rezultat. Pe moment m-am suparat ca a batut Torje penaltiul. Nea Piti mi-a spus ca bat eu, dar pe moment s-a sucit" - Ciprian Marica.

"Multumim celor care au fost in tribune, chiar daca nu a fost multa lume. Un an destul de bun pentru noi, daca nu pierdeam cu Olanda era si mai bine. Am avut emotii la penalty, dar e bine ca am marcat. Nu cred ca Marica are de ce sa se supere, eu am vrut sa il las, dar nea Piti mi-a zis sa bat eu. Belgia a facut multe victime. Daca ar fi fost meci oficial, probabil ca alta era determinarea lor. Dar au jucat ca intr-un meci oficial. Trebuie sa ne gandim la urmatorul meci, apoi la Ungaria" - Gabriel Torje (gsptv).