Giovani Becali a facut scandal la cea de-a 38-a infatisare din "Dosarul Transferurilor", agentul tipand la presedinta completului de instanta, Geanina Teodorovici. "Chemati organele sa-mi puna catusele, sa ma lege, dar sa stiti ca o sa dati socoteala", a precizat Becali, conform Agerpress.

Foto:

UPDATE: Procurorii cer pedeapsa maxima pentru toti cei implicati in "Dosarul Transferurilor".

Giovani Becali s-a aratat nemultumit de faptul ca judecatoarea Geanina Teodorovici nu a dorit sa rectifice un pasaj din declaratia unui martor (n.r. Justin Stefan, fost jurist al FRF).

''Ce vad aici nu am vazut in 20 de ani de democratie. Treziti-va bai. Ma sacrific eu. Gata, doamna judecatoare, chemati politia sa ma puna in catuse. Nu imi e frica. Unde traim aici? Nu lasati martorul sa declare ce vrea. Declaratia mea este una taraneasca si o consemnati asa cum vreau eu. O sa dati socoteala pentru ceea ce faceti aici. Bai avocatilor, dormiti? Martorul nu il lasati, expertiza nu ati vrut sa faceti. Toata lumea vine aici si tremura, vin oamenii cu frica aici, pentru ca nu vor sa ia 15 ani de puscarie. Vine Copos: aoleu s-a intarziat doua ore procesul, dar nu zice nimic, pentru ca ii este frica. Ai fost ministru in Guvernul Romaniei!'', a strigat Giovani Becali in sala de judecata.

In cele din urma, Giovani a fost calmat de Cristi Borcea si de Victor Becali, fratele sau.

DNA i-a trimis in judecata, pe 2 octombrie 2008, pe George Copos (patron Rapid Bucuresti), Mihai Stoica (fost director general la Otelul Galati), Jean Padureanu (presedinte Gloria Bistrita) si pe Gheorghe Popescu (fost angajat al firmei "Becali Sport"). Toti sunt acuzati de inselaciune, evaziune fiscala in forma continuata si spalare de bani in cazul mai multor transferuri de jucatori.

Citeste aici toate detaliile despre "Dosarul transferurilor in fotbalul romanesc".