Dumitru Dragomir, presedintele LPF, a facut, joi, o vizita la DNA, oficialul fiind chestionat in legatura cu dezafilierea Universitatii Craiova. Dragomir, alaturi de Mircea Sandu (seful FRF), este acuzat de "abuz in serviciu".

Dumitru Dragomir (foto arhiva)Foto: Hotnews

Dragomir s-a aflat, in cursul zilei de joi, pentru a doua oara la DNA, presedintele LPF fiind intrebat despre modalitatea prin care Universitatea Craiova a fost stearsa de pe fata fotbalului romanesc.

In dosarul excluderii din fotbal a Craiovei au fost puse sub invinuire Federatia Romana de Fotbal si Liga Profesionista de Fotbal. Nu mai putin de 10 membri ai Comitetului Executiv al FRF au fost chemati la DNA.

In motivarea plangerii penale se arata ca Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, Octavian Goga, Cornel Sfaiter, Marin Rusen, Stefan Stana, Cristian Bobar, Paul Costas, Sorin Terbea si Vasile Avram (toti membri ai Comitetului Executiv) au adoptat excluderea Craiovei fara a motiva cauzele acestei decizii (Stiinta nu a incalcat in niciun fel Statutul FRF), conform Mediafax.