Dragos Enache, agresorul lui George Galamaz, a explicat, marti, in fata judecatorilor, motivul pentru care l-a lovit pe fundasul Stelei. "In momentul in care pentru echipa adversa a Petrolului Ploiesti s-a dictat lovitura de la 11 metri, mi s-a parut ca s-a comis o mare nedreptate", a precizat Enache, conform Mediafax.

Dragos Enache, trimis in judecataFoto: AGERPRES

Principalele idei ale incheierii de sedinta:

  • "Inculpatul, dupa ce l-a lovit pe acest jucator si-a continuat actiunea, dorind sa-l loveasca pe jucatorul care executa lovitura de la 11 metri", se arata in incheierea de sedinta, informeaza Mediafax.
  • "In momentul in care pentru echipa adversa a Petrolului Ploiesti s-a dictat lovitura de la 11 metri, mi s-a parut ca s-a comis o mare nedreptate" - Dragos Enache, agresorul lui George Galamaz.
  • Dragos Enache este necasatorit, nu are antecedente penale si lucreaza ca agent de distributie.
  • Agresorul lui Galamaz "a avut o atitudine sincera", recunoscandu-si fapta.
  • Enache va ramane in arest pentru ca "lipsa unei riposte ferme a societatii ar intretine un climat infractional si ar crea impresia oricarui infractor ca poate persista in sfidarea normelor juridice ce apara valorile sociale".

Dragos Enache a inaintat recurs la masura arestarii preventive de 30 de zile (a fost dictatata luni), acesta urmand sa fie judecat, miercuri, la Tribunalul Prahova.

De asemenea, procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti au deschis un dosar penal impotriva celor care au aruncat cu o petarda in teren, incident in urma caruia Ciprian Tatarusanu a fost ranit (arsuri pe spate si pe gat).