Procurorii anticoruptie au ridicat, joi dimineata, mai multe documente de la sediul Federatiei Romane de Fotbal, care vor fi folosite in ancheta din dosarul fostului presedinte al arbitrilor, Vasile Avram. "Este o predare de acte, nu o perchezitie", a declarat Cristian Ene, avocatul lui Mircea Sandu (presedintele FRF), citat de Mediafax.

Mircea SanduFoto: HotNews / DP

FRF confirma predarea de acte, intr-un comunicat postat pe site-ul oficial: "DNA a solicitat o serie de inscrisuri referitoare la infiintarea societatii SC Centrul de fotbal Mogosoaia SRL, contracte de prestari de servicii, etc."

Mircea Sandu a fost audiat miercuri la DNA in dosarul "Avram" si a corectat o declaratie facuta de fostul sef al arbitrilor, care a sugerat ca se consulta cu Mircea Sandu in chestiunea delegarii arbitrilor. Sandu a precizat ca s-a intamplat o singura data, inaintea finalei de Cupa, ca Avram sa ii spuna pe cine a delegat.

Arbitrul Sebastian Coltescu a fost rechemat de procurorii DNA: Coltescu a dat aceeasi declaratie pe care o facuse miercuri, insa in prezenta avocatilor inculpatilor, de aceasta data.

Joi, in acelasi dosar, a fost audiat si Dan Petrescu, fostul vicepresedinte al Comisiei de arbitri, care a spus ca a dat o declaratie despre modul in care se faceau delegarile de arbitri.