Antrenorul echipei FCM Tg. Mures Ioan Ovidiu Sabau si-a anuntat demisia, dupa infrangerea suferita luni seara, pe terenul lui Gaz Metan Medias (2-1 pentru medieseni). Decizia tehnicianului a fost provocata de evolutiile slabe ale echipei: in 8 etape, Tg. Mures a obtinut o singura victorie si trei rezultate de egalitate - echipa mureseana ocupa antepenultimul loc, cu acelasi numar de puncte ca si "lanterna rosie" Sportul, dar cu un golaveraj mai bun.

Ioan Ovidiu SabauFoto: Rompres

"Eu sunt singurul vinovat ca am ajuns aici: am facut alegeri gresite la alcatuirea lotului si este normal sa fiu primul care pleaca, pentru ca lumea nu mai are rabdare. Astazi? Medias a castigat cu goluri din ofsaid, nu ni s-a acordat un penalty, un rezultat influentat de arbitri", a declarat Ioan Ovidiu Sabau.

Tehnicianul a admis ca este "posibil" ca prestatia arbitrului sa fi fost influentata de scandalul din arbitraj, in care seful CCA Vasile Avram este acuzat ca a primit mita pentru a delega, in sezonul trecut, arbitrii preferati pentru Tg. Mures.