Atacantul roman Ciprian Marica s-a accidentat destul de grav la cap in urma unui duel aerian cu Marius Niculae in timpul meciului scoala de la sfarsitul primului antrenament de dupa egalul cu Franta. La sedinta de pregatire au participat numai jucatorii care nu au facut parte din primul 11 in meciul cu formatia lui Raymond Domenech.

Pret de cateva minute fotbalistul celor de la VfB Stuttgart nu s-a ridicat de la pamant, spre stupefactia coechipierilor sai. Ciprian a primit ingrijiri medicale din partea lui Pompiliu Popescu, medicul tricolorilor, acesta parasind de altfel dupa incident antrenamentul primei reprezentative.

Dupa un interval de aproximativ 20 de minute, salvarea a ajuns la baza tricolorilor, fostul dinamovist fiind dus la spital. Dupa primele investigatii se pare ca Marica a suferit o comotie.

Staff-ul medical de pe ambulanta sosita la stadion a continuat sa ii acorde ingrijiri medicale fotbalistului a carui stare incepuse sa se mai amelioreze.

La antrenamentul Romaniei au participat aproximativ 200 de suporteri care au primit autografe dupa terminarea sedintei de pregatire.

"A fost o minge si ne-am dat cap in cap. Imi pare rau, ce sa spun?! Trebuie sa fim concentrati ca sa batem Italia, fiindca trupa lui Donadoni va veni montata indiferent de meciul pierdut aseara", a precizat Marius Niculae dupa incidentul de astazi.

Ultimele vesti din tabara echipei nationale sunt bune, analizele facute de Ciprian in spitalul din St. Gallen aratand ca atacantul nu a suferit nimic grav, el putand fi pe teren in partida cu Italia (daca selectionerul Piturca va considera oportun acest lucru).