Lucian Bute a anuntat, in cursul zilei de miercuri, intr-o conferinta de presa, ca a renuntat la serviciile lui Stephane Larouche, antrenor alaturi de care a cunoscut cele mai mari satisfactii ale carierei de pugilist profesionist. "Pentru binele lui, ar trebui sa ma retrag", a precizat Larouche.

Lucian ButeFoto: Hotnews

Stephane Larouche: "Pentru binele lui, ar trebui sa ma retrag"

"Nu voi mai continua alaturi de Lucian. Pentru binele lui ar fi mai bine sa ma retrag. Sunt deschis sa raman daca este cazul in cazul in care va avea nevoie de sprijinul meu, dar de acum se contureaza o separare", a declarat Stephane Larouche, antrenorul lui Lucian Bute, citat de Prosport.

Larouche il antreneaza pe Lucian Bute de nu mai putin de 11 ani.

Bute nu renunta, va urca din nou in ring

"Ma simt excelent, ma voi intoarce in ring. Nu stiu daca la finele acestui an sau in 2015 imi doresc revansa cu Jean Pascal. In ce il priveste pe Stephane, el este un prieten al meu, intr-un fel sau altul va fi alaturi de mine in viitor" - Lucian Bute.

Stephane Larouche a fost criticat dur de presa de specialitate din Canada pentru modul in care a pregatit partidele cu Carl Froch si Jean Pascal, ambele pierdute de Lucian Bute (singurele infrangeri din cariera pugilistului roman).