Fostul pugilist Leonard Doroftei, prezent la Iasi cu ocazia galei "Centura Moldovei", l-a criticat dur, vineri, intr-o conferinta de presa, pe Rudel Obreja pentru modul in care a fost organizata gala din Romania in care a luptat Lucian Bute, potrivit Mediafax.

Leonard Doroftei (foto arhivă)Foto: AGERPRES

"Consider ca Gala din Romania, in care a luptat Lucian Bute si organizata de Rudel Obreja, a fost o mare magarie! Acel meci a fost practic un antrenament pentru Lucian si nu cred ca se merita sa aruncam atatia bani", a spus Leonard Doroftei.

Fostul sportiv a precizat ca spera ca Lucian Bute sa fi invatat ceva din infrangerea suferita in fata lui Carl Froch: "Eu sper ca Lucian a invatat ceva din greselile pe care le-a facut si se va impune in revansa cu Froch. In meciul cu Froch el a stat la bataie si nu a vrut sa asculte sfaturile unui fost campion¬ Eu i-am atras atentia de mai multe ori, dar el nu a vrut sa inteleaga. E cam si cum ar fi trecut din Divizia B in Liga Campionilor!".

Leonard Doroftei a mentionat ca impreuna cu Francisc Vastag va pune la punct echipa care ii va lua locul lui Rudel Obreja la conducerea Federatiei Romane de Box.