Accidentat pe durata turneului Masters de la Madrid (a fost nevoit să se retragă), Jannik Sinner nu îi va bucura cu siguranță pe fanii italieni. Antrenat de Darren Cahill, al doilea jucător al lumii a anunțat că nu va participa la turneul ATP 1000 de la Roma (de la Foro Italico).

Jannik SinnerFoto: JB Autissier / imago sportfotodienst / Profimedia

Jannik Sinner nu va participa la Mastersul de la Roma

Jannik a abandonat de la Caja Magica înainte de partida din sferturi cu Felix Auger-Aliassime, iar speranțele fanilor italieni se îndreptau spre o participare la Foro Italico.

Sâmbătă, Sinner le-a transmis însă fanilor săi italieni că nu va fi prezent la Mastersul de la Roma, competiție care va debuta pe 8 mai.

Accidentarea de la șold l-a obligat pe Jannik să se retragă de la Foro Italico.

În 2024, Jannik Sinner are 25 de victorii și doar două înfrângeri. A câștigat Australian Open (primul titlu de Grand Slam din carieră), Rotterdam și Mastersul de la Miami.

Reamintim că ibericul Carlos Alcaraz a anunțat că nu va participa la turneul de la Roma în cursul zilei de vineri. Fostul lider ATP a luat această decizie tot din cauza unei accidentări.

Turneul Masters de la Roma (ultima competiție importantă pregătitoare pentru Roland Garros) va avea loc în perioada 8-19 mai, în complexul de la Foro Italico.

Grand Slamul de la Roland Garros se va disputa între 26 mai și 11 iunie.