Meciul dintre Daniil Medvedev și Holger Rune din sferturile Indian Wells 2024 a avut parte și de un moment tensionat, rusul luându-se de adversar după ce elevul lui Patrick Mouratoglou „l-a atacat” cu o minge din apropierea fileului. Al treilea favorit, Daniil a avut câștig de cauză în două seturi, scor 7-5, 6-4.

Daniil MedvedevFoto: Alessandra Tarantino / AP / Profimedia

>> VIDEO Moment inedit la Indian Wells: Meci întrerupt după ce Carlos Alcaraz a fost atacat de albine

Daniil Medvedev s-a luat de Holger Rune după ce danezul l-a atacat cu o minge în apropierea fileului

Debutul setului al doilea al partidei dintre Daniil și Holger a avut parte de un moment tensionat. După un duel intens, Rune a trimis din apropierea fileului direct în adversar, iar execuția nordicului l-a enervat la culme pe rus.

Medvedev a continuat meciul, și-a văzut de treaba lui și s-a impus în două seturi, scor 7-5, 6-4, după două ore de joc, dar nu a uitat gestul adversarului.

În momentul în care cei doi se aflau la fileu, după terminarea partidei, rusul i-a reproșat adversarului că nici măcar nu și-a cerut scuze pentru ceea ce a făcut.

„Nu te-am auzit cerându-ți scuze”, i-a transmis Daniil lui Holger. Replica danezului a venit instant: „Hai să nu vorbim despre asta”.

La conferința de presă, Medvedev a revenit la sentimente mai bune, rusul precizând că nu a văzut când adversarul și-a cerut scuze imediat după incident, pe teren.

„Nu știam (că danezul și-a cerut scuze), am înnebunit, m-am enervat. Carlos (arbitrul de scaun) mi-a spus că și-a cerut scuze, el îmi spune că și-a cerut scuze.

Îmi cer și eu scuze că n-am văzut că și-a cerut scuze. Gata, totul e lămurit”, a spus cu umor Daniil Medvedev în fața jurnaliștilor.

Sferturi Indian Wells 2024

Tommy Paul (17) vs Casper Ruud (9) 6-2, 1-6, 6-3

Daniil Medvedev (4) vs Holger Rune (7) 7-5, 6-4

Jannik Sinner (3) vs Jiri Lehecka (32) 6-3, 6-3

Carlos Alcaraz (2) vs Alexander Zverev (6) 6-3, 6-1

Semifinale Indian Wells 2024

Tommy Paul (17) vs Daniil Medvedev (4)

Jannik Sinner (3) vs Carlos Alcaraz (2)

BNP Paribas Open este un turneu din categoria ATP 1000 ce se desfășoară în perioada 6-17 martie. Se joacă pe suprafață hard și este dotat cu premii totale în valoare de $8,995,555. Campionul en-titre este Carlos Alcaraz.