Holger Rune s-a despărțit în ultima perioadă de Severin Luthi și Boris Becker (chiar și mama danezului va fi mai rar alături de acesta la turnee), iar un antrenor important de tenis a comentat reînceperea colaborării dintre al șaptelea jucător al lumii și Patrick Mouratoglou.

Holger Rune si Patrick MouratoglouFoto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Antrenorul Guillaume Peyre spune că Holger Rune este „un clovn”

Fostul antrenor al Simonei Halep l-a ajutat pe Rune să câștige turneele de la Stockholm și Paris Masters (ambele în 2022), dar cei doi nu s-au despărțit în cele mai bune condiții (au lucrat împreună și în 2023).

În serialul „Break Point” de pe Netflix, Rune a fost auzit spunând că „nu angajează oameni care doar să stea degeaba”.

Angajat timp de zece ani al Academiei Mouratoglou, antrenorul Guillaume Peyre l-a criticat pe Rune pentru modul în care s-a descotorosit de tehnicianul francez în trecut.

„Te-ai lepădat de el acum câteva luni, spunând lumii întregi că nu ți-a fost de niciun folos. Acum, e cel mai bun antrenor. Ești un clovn, Rune” - Guillaume Peyre, potrivit WeLoveTennis.

Peyre a lucrat de-a lungul timpului cu Malek Jaziri, Nicolas Mahut, Richard Gasquet, Marcos Baghdatis, Zhang Ze, Shuai Peng, Yuia Putintseva, Sabine Lisicki și Robin Nguy.