Lesia Tsurenko a rezistat doar 52 de minute în turul trei la Australian Open, fiind învinsă cu un dublu 6-0 de Aryna Sabalenka, iar rezultatul ucrainencei a devenit subiect de amuzament pe social media.

Lesia TsurenkoFoto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Lesia Tsurenko le-a închis gura contestatarilor după eșecul categoric de la Australian Open

Lesia Tsurenko nu a dat mâna cu Aryna Sabalenka la finalul disputei de la Australian Open, din cauza rolului pe care îl care Belarusul în războiul declanșat de Rusia în Ucraina.

La conferința de presă, Tsurenko a vorbit iarăși despre război, iar pe social media, jucătoarea din Ucraina a fost aspru contestată de către oameni.

Ulterior, Lesia Tsurenko a publicat un mesaj pe Twitter, prin care a transmis că prietenul ei a fost prizonierul rușilor și a trecut prin chinuri groaznice.

„Am observat că înfrângerea mea de ieri a făcut o mulțime de oameni fericiți. Așa că această nouă postare a mea este pentru voi. Vă rog să vă simțiți liberi să-mi transmiteți orice vreți.

Sper că asta o să vă facă fericiți pentru mai mult timp, dar știți, în ajunul Anului Nou, prietenul meu s-a întors din captivitatea rușilor după un an și jumătate. A pierdut 55 de kilograme și a venit cu o infecție la picioare, dar cel mai important este faptul că e în viață.

Deci sper că și voi veți avea motive reale de a fi fericiți în viață, nu doar pentru că a fost învins un oarecare jucător de tenis pe care nu l-ați întâlnit niciodată.” - a fost mesajul postat de Tsurenko.