La Indian Wells 2023, Anastasia Potapova (locul 27 mondial) a apărut îmbrăcată în tricoul celor de la Spartak Moscova și a inflamat spiritele în circuitul WTA. Jucătoarea din Rusia iese din nou în evidență, de această dată anunțând că s-a logodit cu Alexander Shevchenko (locul 86 ATP).

Anastasia PotapovaFoto: SMG / Zuma Press / Profimedia

>> Tensiunile din vestiar și relația cu jucătoarele din Ucraina, văzute prin ochii rusoaicei care a inflamat spiritele în circuitul WTA

Anastasia Potapova și Alexander Shevchenko s-au logodit

Cei doi ruși au format un cuplu în ultimele șase luni, iar acum și-au anunțat logodna printr-o imagine postată pe Instagram.

De-a lungul carierei, Potapova a ajuns în cinci finale WTA și a câștigat două: Istanbul 2022 și Linz 2023. Anul acesta, Anastasia s-a oprit în turul trei la Roland Garros și Wimbledon.

De cealaltă parte, prezența în turul doi la Roland Garros reprezintă cel mai bun rezultat al lui Shevchenko la turneele de Grand Slam din 2023. Alexander nu are titluri ATP în palmares.

Alte două cupluri din tenis s-au logodit în acest an: Madison Keys (12 WTA) și Bjorn Fratangelo (fost loc 99 ATP), respectiv Mirjam Bjorklund (157 WTA) și Denis Shapovalov (31 ATP).

>> Mesajul liderei WTA după gestul controversat al unei jucătoare din Rusia

>> Anastasia Potapova i-a răspuns liderei mondiale, după criticile de la Indian Wells