​Deși a învins principala favorită la Flushing Meadows, Jelena Ostapenko a fost eliminată din sferturile de finală la US Open. Letona a pierdut în două seturi disputa cu Coco Gauff, scor 6-0, 6-2.

Coco GauffFoto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

>>> Sorana Cîrstea, în fața celui mai important rezultat al carierei - Ce ne așteaptă în sferturile feminine de la US Open 2023

Coco Gauff a făcut instrucție cu Jelena Ostapenko în sferturi la US Open

Jelena Ostapenko (21 WTA) s-a oprit în sferturi la US Open, fiind învinsă categoric de Coco Gauff, a șasea favorită la New York.

Aflată la cel mai bun parcurs al său la Flushing Meadows, Ostapenko a pierdut la 0 primul set cu Coco Gauff și a rezistat doar 69 de minute în fața americancei.

În semifinale, Gauff o va întâlni pe câștigătoarea duelului dintre Sorana Cîrstea (30 WTA) și Karolina Muchova (10 WTA).

Meciul dintre sportiva noastră și finalista din acest an de la Roland Garros este transmis în direct pe Eurosport și LiveBlog pe HotNews.ro, de la ora 2:00 (ora României).

US Open 2023 are loc în perioada 28 august - 10 septembrie, iar cele mai importante meciuri de la Flushing Meadows vor fi zi de zi pe HotNews.ro. Campionii en-titre sunt Carlos Alcaraz și Iga Swiatek.