Victoria Azarenka a lovit unul dintre spectatorii de la Wimbledon 2023, dar nu intenționat, și a aflat asta abia după finalul partidei cu Daria Kasatkina.

Victoria Azarenka Foto: Emmanuel DUNAND / AFP / Profimedia

La scorul de 1-1 în setul secund, Victoria a vrut să se asigure că Daria nu mai poate returna și a lovit atât de puternic încât mingea a sărit peste gard și a aterizat în capul unui spectator care urmărea meciul de terenul alăturat.

La finalul partidei, Azarenka a distribuit imaginile postate de organizatori: „Oops... Îmi cer scuze, amice”.

Deși jucătoarea din Belarus nu a dorit să-l lovească pe spectator, internauții și-au amintit de evenimente asemănătoare în care au fost implicați Novak Djokovic (US Open 2020) sau Miyu Kato (Roland Garros 2023): „Djokovic ar fi fost exclus din competiție pentru asta”.

De știut:

  • Dublă câștigătoare de Grand Slam (Australian Open 2012 și 2013), Azarenka se va duela în optimi la Wimbledon cu Elina Svitolina. Meciul va avea loc duminică, pe Terenul 1, după alte două întâlniri de simplu.
  • Câștigătoarea dintre Svitolina și Azarenka va juca în sferturi împotriva învingătoarei din meciul Iga Swiatek (favorită 1) - Belinda Bencic (14).

>> Duel belaruso-ucrainean în optimi la Wimbledon: „Joc pentru țara mea, acesta va fi un meci și mai special”