Semifinala Mastersului de la Paris a ridicat suspiciuni în privința lui Novak Djokovic, după imaginile care au ajuns virale pe Twitter, în care stafful îi pregătea sârbului o băutură energizantă.

Jelena si Novak DjokovicFoto: Antoine Couvercelle / Panoramic / Panoramic / Profimedia

Fostul lider mondial a trecut de Stefanos Tsitsipas, scor 6-2, 3-6, 7-6(4), dar rezultatul a fost umbrit de un moment bizar surprins de unul dintre spectatorii prezenți pe arena din Paris.

Din imagini, se vede cum stafful sârbului pregătește o băutură pentru jucătorul de tenis, iar la sesizarea camerei de filmat, unul dintre membri echipei lui Novak este înconjurat de ceilalți colegi, pentru a finaliza de preparat poțiunea magică, cum a numit-o Djokovic.

Jelena Djokovic, reacție categorică după momentul controversat de la ATP Paris, în care este implicat Novak Djokovic

Soția jucătorului sârb în vârstă de 35 ani a comentat pe Twitter evenimentul din semifinala cu Tsitsipas, atacându-i pe cei care au comentat de Nole și de stafful său.

„Nu văd nimic suspect. De fapt, văd persoane care încearcă să-și vadă de treabă lor privată, într-o lume în care se pare că toți cred că pot îndrepta camera spre cine vor.

Aparent, se pare că a vrea și a încerca să fii discret te face suspect.

Va vorbi despre asta când va fi pregătit. Este absurdă această idee de a-i face pe alții să vorbească despre ceva deși nu sunt pregătiți, doar pentru că unii nu au răbdare. Păstrați puțină liniște. Nu tot ce vedeți este controversat. Poate fi privat. E permis?” - a scris aceasta la postarea devenită virală de Twitter.