Novak Djokovic a pierdut duminică finala turneului ATP Paris, fiind învins de elevul pregătit de Patrick Mouratoglou, Holger Rune.

Novak DjokovicFoto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sârbul a trecut în semifinalele turneului ATP Paris de grecul Stefanos Tsitsipas, scor 6-2, 3-6 și 7-6 (7-4), după peste 2 ore de joc, dar victoria fostului lider mondial a fost umbrită de un eveniment destul de bizar petrecut în timpul meciului.

Un spectator prezent pe arenă a surprins un moment ciudat în tabăra lui Djokovic, care a devenit în scurt timp viral pe internet.

După momentul controversat de la Wimbledon 2022, când fostul lider ATP a fost surprins inhalând conţinutul unei tărtăcuţe, Djokovic a intrat din nou în atenția publicului, în semifinala disputată la Paris împotriva lui Stefanos Tsitsipas (3 ATP).

Momentul când stafful lui Djokovic ascunde băutura pe care i-o pregătea sârbului

Unul dintre spectatorii prezenți pe arenă a surprins pe cameră un moment cel puțin ciudat, când stafful sârbului pregătea de zor o sticlă cu apă, în care amesteca ceva ce părea a fi o substanță.

Când cel din staff a sesizat că este filmat, acesta le-a solicitat colegilor să se poziționeze în dreptul camerei pentru a putea termina băutura pe care un copil de mingi i-a înmânat-o ulterior lui Novak Djokovic.

„Fiecare jucător are micile lui trucuri pentru a asigura o hidratare optimă în timpul meciurilor.” - au scris cei de la lefigaro.fr.

De cele mai multe ori, jucătorii de tenis au două sticluțe în dreptul scaunului, una cu apă și cealaltă cu scop energizant. Substanțele respective (ce conțin în general sodiu, calciu, potasiu și magneziu) sunt foarte folositoare la nivel muscular.

Novak Djokovic a început o dietă destul de elaborată, prin care corpul său este nevoit să digere cât mai puțin, iar aceste aspecte au stârnit diverse reacții la nivel internațional.