Simona Halep nu va mai juca în sezonul 2022, sportiva noastră operându-se la nas. Aflată în prezent pe locul 9 în ierarhia WTA, Simona a vorbit cu cei de la Top Court și a mărturisit care au fost cele mai rele momente din cariera sa.

Simona HalepFoto: lev radin / Alamy / Alamy / Profimedia

Pentru sursa citată, Halep a spus că cea mai neagră perioadă din viața sa a fost cea în care era dominată de energii negative și ajunsese chiar să-și spună pe teren atunci când rata o minge mai ușoară că este „o proastă”.

„Sfatul meu pentru toată lumea este: nu vă mai judecați singuri. Dacă vă judecați, nu veți mai putea ajunge la cel mai bun nivel al vostru.

Îmi spuneam frecvent că nu sunt destul de bună, că pot pierde ușor în fața unor adversare dacă joc așa.

Credeam că joc prost și că nu contează dacă muncesc din greu, pentru că tot nu voi obține ceea ce mi-am propus, adică titluri importante.

Eram negativistă pe teren și îmi spuneam că sunt o proastă pentru că am ratat o minge ușoară.

Astfel de lucruri mă apăsau din plin, așa că mi-am schimbat atitudinea și am devenit mult mai relaxată și mai tolerantă cu mine" - Simona Halep.

În acest sezon, Simona a câștigat 39 de meciuri și a fost învinsă în 11 rânduri. A câștigat în 2022 două turnee: Melbourne Summer Set (WTA 250) și Toronto (WTA 1000).

A adunat în acest an doar din premiile din tenis $2.253.197.