Toni Iuruc a confirmat zvonurile care apăruseră în spațiul public, omul de afaceri anunțând divorțul de Simona Halep. Subiectul a fost preluat și discutat de presa internațională.

Simona HalepFoto: JULIAN FINNEY / Getty images / Profimedia

Simona Halep și Toni Iuruc vor divorța - Reacții din presa internațională

„Dublă greșeală. Simona Halep va divorța de Toni Iuruc, soțul ei milionar, cu doar câteva zile înaintea primei lor aniversări”, spune First Sportz, publicație americană care acordă o atenție aparte informațiilor din tenis.

„Halep a anunțat că divorțează de soțul ei miliardar Toni Iuruc. Peste tot circulă materiale triste care spun că Simona Halep urmează să divorțeze de soțul ei miliardar Toni Iuruc. Se pare că despărțirea este consensuală.

Simona și Toni s-au cununat în urmă cu mai puțin de un an, pe 15 septembrie 2021” - tennistonic.com.

„Miliardarul Toni Iuruc anunță despărțirea șocantă de Simona Halep, după doar 11 luni de mariaj” - Essentially Sports.

„Divorțul de milioane care uimește lumea tenisului” - News.com.au.

„Fosta campioană de la Wimbledon, Simona Halep, divorțează de soțul ei în ceas aniversar” - Express.co.uk.

Simona Halep divorțează - Mariajul cu Toni Iuruc a durat mai puțin de un an

După ce a refuzat inițial să comenteze aceste zvonuri, omul de afaceri a confirmat până la urma, vizibil supărat, că nu va mai fi soțul fostei lidere WTA.

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică... De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!” - Toni Iuruc, pentru Fanatik.

Simona și Toni au făcut ceremonia civilă anul trecut, în data de 15 septembrie.

La jumătatea verii acestui an, a apărut în spațiul public informația conform careia Halep și Iuruc vor face nunta pe 13 noiembrie 2022, însă se pare că aceasta nu va mai avea loc.

Cine este Toni Iuruc

În vârstă de 43 de ani, Toni Iuruc este, conform presei mondene, un milionar machidon care a mai avut de-a lungul timpului două căsătorii. De prima soție (Arina, de profesie model, și cu care are un copil) s-a despărțit relativ repede, iar lucrurile nu au stat mai bine nici cu cea de-a doua, Liana.

De Liana s-a separat cu puțin timp (câteva luni) înainte de a deveni iubitul Simonei. Cei doi se căsătoriseră în toamna lui 2018, la "Fratelli" din Mamaia, după o relație de aproximativ doi ani (mariajul a durat undeva la zece luni).

Conform Fanatik, milionarul de 43 de ani deține mai multe firme (șase), una dintre acestea fiind de publicitate (în 2008, prin firma sa AdVenture, a realizat campania electorală lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei).

De asemenea, Toni câștigă bani frumoși din chirii (undeva la 100.000 de euro lunar), acesta deținând mai multe clădiri de birouri în Capitală.