Simona Halep și Toni Iuruc au efectuat ceremonia civilă anul trecut, în data de 15 septembrie, iar acum „bate la ușă” nunta. Fericitul eveniment va avea loc spre finalul lui 2022, într-o locație selectă din țară.

HotNews.roFoto: Hotnews

Simona Halep și Toni Iuruc vor face nunta pe 13 noiembrie 2022, la Cazinoul din Sinaia

Astfel, Simona și Toni se vor cununa religios în data de 13 noiembrie 2022, zi în care va avea loc și nunta.

Evenimentul va avea loc la Cazinoul din Sinaia, o locație de cinci stele folosită des pentru astfel de evenimente. Conform Fanatik, la nuntă vor lua parte aproximativ 300 de invitați.

„Mulţumesc pentru urările de casă de piatră. Da, informaţia este corectă. În noiembrie, facem nunta la Sinaia. Sperăm să fie ceva cu totul deosebit pentru noi, dar nu vreau să vorbesc mai mult. Este viaţa noastră privată.

Dacă vreţi să discutaţi de tenis, vă rog s-o întrebaţi pe Simona. Ea se ocupă de partea de tenis, ea este specialista, campioana familiei” - Toni Iuruc, pentru Fanatik.

În cazul în care ar obține calificarea la Turneul Campioanelor (are șanse reale de a ajunge la turneul de final de an), pentru Simona Halep nunta va avea loc fix după terminarea sezonului.

Competiția care reunește cele mai bune 8 jucătoare din lume se va disputa în perioada 31 octombrie - 6 noiembrie (locația urmează să fie stabilită).

Patrick Mouratoglou a anunțat programul Simonei Halep după eliminarea de la Wimbledon 2022: La ce turnee va participa