Nick Kyrgios s-a calificat în turul trei de la US Open, dar a oferit un nou moment bizar în timpul meciului cu Benjamin Bonzi (7-6, 6-4, 4-6, 6-4). Australianul s-a plâns arbitrului de scaun de mirosul deranjant „de marijuana” de pe arena Louis Armstrong de la Flushing Meadows, care i-ar fi cauzat un oarecare disconfort respirator, scrie Reuters.

Nick KyrgiosFoto: Steven Paston / PA Images / Profimedia

„Nu vrei să amintești nimănui să nu facă asta sau ceva de genul ăsta, nu? Este vorba de marijuana. Marijuana. Este fum. Evident că nu mă voi plânge de mirosurile de mâncare”, i-a spus Kyrgios arbitrului spaniol Juame Campistol.

Arbitrul s-a văzut nevoit, în aceste condiţii, să facă un anunţ fără precedent la microfon.

„Din respect pentru jucători, vă rog să nu fumaţi în jurul terenului”, a spus Campistol.

*sursă video: Eurosport

Nick Kyrgios, deranjat de spectatorii de la US Open

„Oamenii nu ştiu, dar am mari probleme cu astmul. Când alerg dintr-o parte în alta, îmi este greu să respir şi probabil că nu este ceva ce vreau să respir între puncte” - Nick Kyrgios, la conferința de presă, citat de Agerpres.

Jucătorul de la antipozi a acuzat, totodată, atmosfera foarte zgomotoasă de la US Open: „Jumătate din timp nici nu-mi aud echipa, pentru că e atât mult de zgomot tot timpul. Pentru cineva care s-a chinuit să se concentreze în cariera sa, chiar încerc să las capul în jos şi să joc punct cu punct, încerc să ies din anumite situaţii. Este dificil, pentru că există o mulţime de distrageri”.

Pentru un loc în optimile de la US Open 2022, Nick Kyrgios se va duela cu americanul Jeffrey John Wolf (87 ATP).