Organizatorii de la US Open 2022 au anunțat programul celei de-a doua zile, iar Sorana Cîrstea și Irina Begu urmează să evolueze marți la ultimul Grand Slam al anului.

Sorana CirsteaFoto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

Irina Begu vs Elise Mertens și Sorana Cîrstea vs Laura Siegemund, marți, în primul tur la US Open

Sorana Cîrstea va intra prima în competiție la Flushing Meadows. Ea va evolua în fața germancei Laura Siegemund (44 WTA), în primul meci de pe terenul 14. Partida va începe la ora 18:00 (ora României).

În același timp, Irina Begu o va înfrunta pe Elise Mertens (33 WTA). Partida româncei va fi a treia de pe terenul 14 și ar putea începe în jurul orei 21:30.

Cîrstea și Siegemund s-au mai întâlnit de două ori în circuitul WTA, împărțindu-și victoriile. Ultima partidă directă a în 2019, la Miami, acolo unde germanca s-a impus, scor 4-6, 7-5, 7-5.

Pe de altă parte, Irina Begu a pierdut toate cele trei partide directe în fața lui Elise Mertens. Ultima confruntare dintre cele două sportive a fost la Australian Open 2022, unde belgianca a câștigat în două seturi, 6-3, 6-2.

Reamintim că luni Simona Halep a fost eliminată surprinzător de Daria Snigur (124 WTA, jucătoare venită din calificări), scor 2-6, 6-0, 6-4. În același timp, Gabriela Ruse a trecut de Daria Saville, iar Jaqueline Cristian a fost învinsă categoric de Anett Kontaveit, a doua favorită.

US Open 2022 are loc loc în perioada 29 august - 11 septembrie, iar cele mai importante meciuri de la Flushing Meadows vor fi LiveText pe HotNews.ro. În România, competiția poate fi urmărită în direct pe Eurosport.