Simona Halep (6 WTA) şi Sorana Cîrstea (40 WTA) joacă miercuri în turul doi al turneului de categorie WTA 1000 de la Cincinnati.

Sorana CirsteaFoto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

Simona Halep - Veronika Kudermetova și Sorana Cîrstea - Petra Kvitova, miercuri, în turul doi la WTA Cincinnati

Sorana Cîrstea are un nou adversar dificil la Cincinnati, după ce a învins-o marți pe elvețianca Belinda Bencic (11 WTA - campioană olimpică la Tokyo), scor 6-2, (3)6-7, 6-4.

În turul doi va da peste Petra Kvitova (28 WTA). Partida va fi în direct pe Digisport 2, miercuri, de la ora 18:00, în primul meci de pe arena Porsche.

Aflată pe locul 20 în ierarhia mondială, Kudermetova a pierdut toate cele trei meciuri disputate până acum contra Simonei.

Meciul dintre Halep și Kudermetova va fi al doilea al zilei de miercuri de pe Terenul 3 în ceea ce privește tabloul feminin și nu va începe mai devreme de ora 01:30 (ora României). Partida va fi în direct pe Digisport 2.

Simona Halep, traseul virtual de la WTA Cincinnati

Turul I - 6-4, 3-6, 6-3 vs Anastasia Potapova

Turul II - Veronika Kudermetova

Optimi - Paula Badosa

Sferturi - Ons Jabeur / Sorana Cîrstea / Petra Kvitova

Semifinale - Iga Swiatek / Garbine Muguruza / Jelena Ostapenko

Finală - Anett Kontaveit / Maria Sakkari / Aryna Sabalenka / Jessica Pegula / Emma Răducanu / Karolina Pliskova.

Western & Southern Open - Ultimul turneu înainte de US Open 2022

Competiție de categorie WTA 1000, turneul se dispută pe hard în perioada 15-21 august 2022. Are premii totale $2.527.250, iar la start pe tabloul principal se află 64 de jucătoare. Campioana en-titre este Ashleigh Barty (retrasă între timp din tenis), titlul cucerit anul trecut.