Novak Djokovic a obținut vineri calificarea în finala de Grand Slam cu numărul 32 a carierei, după ce a trecut în patru seturi (2-6, 6-3, 6-2, 6-4) de Cameron Norrie. Sârbul a stârnit controverse după ce a fost surprins de camere încercând să bea o băutură ce pare a fi foarte densă dintr-o sticlă netransparentă.

Novak DjokovicFoto: Ray Tang/LNP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Într-o pauză a unuia dintre gameuri, Nole este surprins în timp ce soarbe cu greutate dintr-o băutură pusă într-un bidon netransparent. Lichidul părea foarte dens, de aici și greutatea cu care sârbul încerca să bea conținutul sticlei.

Novak Djokovic nu a vrut să spună ce se afla în bidonul netransparent

Întrebat la conferința de presă de după partida din semifinale ce se află în respectiva sticlă, Novak Djokovic a oferit un răspuns evaziv.

„E poțiune magică, e tot ce pot să vă spun. Veți afla în curând, dar acum nu pot să vorbesc despre asta. Veți afla în curând" - Novak Djokovic.

Și în partidele anterioare de la Wimbledon sârbul a avut același obicei.

Presa britanică susține că este vorba despre un gel izotonic, care de obicei se consumă sub forma unor batoane de ciocolată.

Marea finala de la Wimbledon 2022 dintre Novak Djokovic și Nick Kyrgios va începe duminică, la ora 16:00, și va fi LiveBlog pe HotNews.ro și în direct pe Eurosport.