Sergiy Stakhovsky, jucător de tenis care la un moment dat a ocupat locul 31 ATP, a dezvăluit zilele trecute că a fost contactat chiar de Novak Djokovic, fostul lider mondial dorind să se asigure că ucraineanul aflat pe front este bine. Cei doi au vorbit prin intermediul WhatsApp, sârbul arătându-se foarte interesat de situația sportivului care s-a înrolat în armată.

Sergiy StakhovskyFoto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

A unsprezecea zi de război în Ucraina - Cele mai importante evenimente sunt LiveText pe HotNews.ro.

Stakhovsky, care s-a înrolat recent în armata Ucrainei pentru a lupta împotriva Rusiei, a spus că Novak Djokovic i-a transmis "un mesaj de susținere". Acesta a mai dezvăluit că le-a cerut ajutorul lui Roger Federer și lui Rafael Nadal, dar cei doi l-au dezamăgit și nu i-au răspuns.

Conform capturii de ecran postate pe Instagram de Sergiy Stakhovsky, Novak Djokovic l-a întrebat pe ucrainean cum se simte, exprimându-și dorința pentru ca războiul din Ucraina să se încheie.

Mai mult de atât, Nole s-a oferit să-l ajute pe jucătorul de tenis cu orice are nevoie, inclusiv din punct de vedere financiar.

Sergiy Stakhovsky este jucător profesionist de tenis din 2003, iar în 2010 a ajuns chiar pe locul 31 în lume. Ucraineanul a câștigat peste 5 milioane de dolari din tenis.

El a evoluat ultima oară la Australian Open 2022, unde a pierdut în prima rundă a calificărilor.​

Citește și: