Înaintea duelului din semifinalele turneului ATP Acapulco împotriva rusului Daniil Medevedev, Rafael Nadal s-a arătat îngrijorat de situația din Ucraina, considerând incredibil faptul că un război a izbucnit în zilele noastre.

Rafael NadalFoto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Îmi dau cu părerea ca cetățean. Nu vreau să vorbesc despre vinovați sau care este problema, dar în secolul în care ne aflăm mi se pare incredibil că sunt războaie. Îmi scapă mie ceva, poate.

Nu pot să înțeleg și sper să se termine cât mai curând posibil și cu cât mai puține pierderi. Să se termine acum! A fost o veste devastatoare pentru mine și de neînțeles", a declarat Rafael Nadal, conform Marca.

Rafael Nadal și Daniil Medevedev, care în clasamentul ATP în timp real l-a depășit deja pe fostul lider Novak Djokovic, se vor înfrunta în semifinalele turneului de la Acapulco în reeditarea finalei istorice de la Australian Open 2022.

Între timp, Daniil Medvedev va deveni numărul unu mondial, el profitând de eliminarea lui Novak Djokovic din sferturile turneului de la Dubai.

Citește și: