Prezentă la Barcelona, acolo unde au loc primele teste pentru viitorul sezon al Formulei 1, echipa americană Haas a anunțat că va elimina culorile ruse ale sponsorului său de pe monoposturi, transmite AFP.

Monopostul celor de la Haas si culorile RusieiFoto: Xavier Bonilla/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Acest lucru se va întâmpla vineri, în ultima zi de teste de la Barcelona.

Haas are pe monopost numele Uralkali, unul dintre sponsori, și culorile albastru, alb și roșu, cele ale steagului Rusiei.

Vineri, monoposturile Haas (VF-22 ) vor fi vopsite doar în alb, fără să mai prezinte numele sponsorului său pe circuitul Catalunya.

Nikita Mazepin, pilotul rus al celor de la Haas, va pilota vineri "aşa cum este prevăzut în sesiunea de dimineaţă", a anunțat echipa americană.

Sebastian Vettel a fost primul pilot care a transmis că nu va participa la Marele Premiu al Rusiei de la Soci (25 septembrie), iar Max Verstappen (campionul mondial en-titre) s-a declarat și el în favoarea anulării acestui Grand Prix.

Desfășurarea evenimentelor din Ucraina - LiveText pe HotNews.ro.

S-ar putea să te intereseze și:

Război în Ucraina: Kievul, bombardat puternic de forțele de invazie ruse, ucrainenii se așteaptă vineri la un asalt cu tancuri asupra capitalei / Vladimir Zelenski: Eu sunt ținta numărul unu. Voi rămâne aici

Cum a fost în ultimii șapte ani viața în teritoriile ocupate de separatiștii pro-ruși din Donețk și Luhansk

FOTO Avion de luptă Sukhoi Su-27 doborât deasupra capitalei Kiev