Simona Halep a avut parte de o surpriză înainte de debutul de la Melbourne Summer Set 1 (4-9 ianuarie), fosta lideră a ierarhiei WTA întâlnindu-se cu Darren Cahill.

HotNews.roFoto: Hotnews

Sportiva noastră nu a ratat ocazia de a-și face o fotografie cu fostul antrenor, imaginea fiind apoi postată pe contul personal de Twitter al jucătoarei.

"Acest om m-a învățat cum să fiu persoana care sunt astăzi. Am atins cele mai înalte culmi în tenis datorită lui și nu am cuvinte să-i mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine și alături de mine. Cei mai buni 5 ani, mă bucur atât de mult că te-am văzut azi, D!", a scris Simona Halep, pe contul personal de Twitter.

Simona Halep și motivul pentru care colaborarea cu Darren Cahill s-a încheiat

Halep nu a scăpat de jurnaliștii australieni, aceștia întrebând-o, printre altele, care a fost motivul pentru care a întrerupt colaborarea cu Darren Cahill.

"A fost o relație grozavă și este în continuare prietenul meu. A fost familia mea, oarecum, așa că nu îl pot numi doar antrenor. M-a învățat multe lucruri în afara terenului: cum să trăiesc mai ușor, mai relaxat, așa cum fac australienii.

Am câștigat Grand Slamul pe care mi l-am dorit mult și apoi am urcat la nivelul următor alături de el, deci îi voi fi mereu recunoscătoare.

Decizia a venit din ambele părți și probabil că a fost vorba de prea mult timp petrecut împreună. Uneori, trebuie să oprești chestia asta, dar încă suntem într-o relație bună", a declarat Simona Halep pentru presa australiană.

Simona Halep va debuta în 2022 la WTA Melbourne 1, turneu de categorie "250" care va începe pe 4 ianuarie.

În primul tur, Simona va da peste o adversară venită din calificări, pentru ca în turul doi să se poată întâlni cu Gabriela Ruse (desigur, dacă ambele noastre sportive își vor câștiga duelurile de la debut).

S-ar putea să te intereseze și: