​Aflată la Cluj-Napoca pentru a participa la Transylvania Open, Emma Răducanu le-a vorbit în limba românilor fanilor aflați în tribunele BT Arena.

Emma Raducanu, la Cluj-NapocaFoto: Captura YouTube

"Nu vorbesc în limba română foarte bine, dar pot să încerc. Vă mulțumesc foarte mult! Oamenii au fost foarte prietenoși cu mine și îmi lipsiți. Iubesc România!", a spus Emma Răducanu, în fața fanilor adunați în tribunele arenei de la Cluj-Napoca.

Emma Răducanu, despre criza Covid-19: Le transmit românilor să nu-şi piardă speranţa

După antrenamentul din BT Arena, Emma Răducanu a participat la o conferință de presă şi le-a transmis românilor un mesaj în contextul crizei de Covid-19 din ţară.

  • "Trecem cu toţii printr-o perioadă dificilă. Vreau să le transmit românilor să continue să fie optimiști, să nu-şi piardă speranţa şi să treacă împreună prin aceste vremuri dificile. Orice se va întâmpla bine, va conta şi mai mult.
  • Este foarte frumos în Transilvania. Este mai verde, mai multă natură din ce am observat faţă de Bucureşti, unde am mai fost. Îmi place enorm şi acolo, pentru că am amintiri extraordinare, acolo fiind bunica mea. Dar am remarcat diferenţa dintre Transilvania şi Bucureşti.
  • În limba română: Îmi plac sarmalele şi ciorba, oamenii şi umorul lor. Este foarte bine aici" - Emma Răducanu, citată de News.ro.

Jucătoarea al cărei tată este român a mai spus că printre darurile primite din partea organizatorilor turneului se regăsesc ulei de măsline şi ciocolată, "dar nu şi ţuică".

  • "Ţuica am auzit că este tradiţională aici. Dar, oricum, nu aş fi încercat să gust ţuică înaintea turneului.
  • Aşteptările mele de la acest turneu.... Să mă simt bine, este finalul sezonului şi privesc cu încredere spre ce va urma" - Emma Răducanu.

Simona Halep și Emma Răducanu au aflat numele adversarelorpe care le vor întâlni în primul tur al turneului "Transylvania Open", de categorie WTA 250, de la Cluj-Napoca.

În meciul de debut, Simona Halep (principala favorită) se va duela cu prietena sa Elena-Gabriela Ruse (83 WTA).

În runda inaugurală, Emma Răducanu (cap de serie nr. 3) va avea parte de un duel dificil cu slovena Polona Hercog (123 WTA, fost loc 35 WTA).

Simona Halep și Emma Răducanu se află pe aceeași parte de tablou și ar putea teoretic să se întâlnească în semifinale.

Transylvania Open - Cluj-Napoca, România

25-31 octombrie 2021

Categorie "WTA 250", suprafață hard, 32 de sportive pe tabloul principal, premii totale în valoare de $235.238.

Citește și: