Andy Murray a povestit joi cum și-a pierdut verigheta la Indian Wells, făcând apel în social media pentru a putea fi ajutat să o recupereze. La doar o zi distanță, fostul lider ATP a anunțat cu bucurie că toată peripeția s-a terminat cu succes, reintrând în posesia inelului de căsătorie.

HotNews.roFoto: Hotnews

Într-un clip postat de Murray pe Instagram, sportivul a recunoscut că a comis o mare greșeală, relatând modul în care și-a lăsat pantofii sport la aerisit chiar sub mașina parcată în fața hotelului.

În dimineața următoare, pantofii sport ai britanicului nu mai erau sub mașină, cum nu se mai afla nici verigheta acestuia, care era legată de unul dintre pantofi, vechi obicei practicat de sportiv.

Dacă ziua de ieri a fost una nefericită pentru sportiv, cea de astăzi îi aduce motive de fericire: Murray se arată bucuros într-un clip postat pe rețelele de socializare, unde anunță cum a reintrat în posesia verighetei:

” Vă vine să credeţi, verigheta şi pantofii s-au întors acasă! Miros oribil, încă, dar sunt din nou în lumea bună.

Vreau doar să transmit un mesaj rapid pentru a mulțumi pentru toate mesajele şi, de asemenea, tuturor celor care au distribuit povestea despre pantofi şi verighetă.

A trebuit să dau câteva telefoane astăzi şi să vorbesc cu personalul de securitate al hotelului, dar totul s-a terminat cu bine: am iarăși verigheta”.

Cu un factor de stres în minus, britanicul se poate concentra în final asupra următorului meci cu Adrian Mannarino, la Indian Wells, în runda inaugurală. Murray se află pe tabloul principal, după ce a primit un wildcard din partea organizatorilor.

BNP Paribas Open, turneu de categorie "WTA 1000", are loc pe "hard" între 6-17 octombrie la Indian Wells (California) și este dotat cu premii în valoare de 8.761.725 de dolari.