Andy Murray a povestit cum și-a pierdut verigheta la Indian Wells, fostul lider ATP făcând un apel în social media pentru a putea fi ajutat să o recupereze. Întreg episodul pare unul dintr-o comedie de la Hollywood.

HotNews.roFoto: Hotnews

Poate exista vreo legătură între pierderea unei verighete și încălțările sport urât mirositoare lăsate la uscat sub mașină? Aparent, nu, însă Andy Murray are ceva să ne povestească.

Andy Murray: Sunt un idiot

"Ştiu, sunt un idiot şi privind în urmă pare o idee foarte proastă, însă am nevoie de ajutor", a notat Andy Murray pe Instagram, ataşând o înregistrare în care explică întreaga situaţie.

"Aseară, după cină aici la Indian Wells m-am întors la maşină pentru a reveni la hotel şi maşina nu mirosea grozav.

Practic mi-am lăsat acolo pantofii de tenis, au fost 39 de grade, astfel că pantofii erau destul de uzi, transpiraţi, mirositori...

Am decis, când m-am întors la hotel, că încălţămintea trebuie să stea la aer, trebuie să se usuce, nu am balcon la cameră şi nu am vrut să îi las în cameră, ca să nu miroasă urât, aşa că m-am gândit să las pantofii sub maşină ca să se aerisească şi să se usuce peste noapte.

Dimineaţa, când am mers la maşină, pantofii nu mai erau. Aşa că a trebuit să merg la un magazin ca să îmi iau altă încălţăminte, o marcă diferită faţă de ce port de obicei, ceea ce nu este sfârşitul lumii, dar nu este ideal.

Mă pregăteam pentru antrenament, iar fizioterapeutul m-a întrebat: ‘Unde îţi este verigheta?’. Şi am reacţionat: ‘O, nu!’.

Eu practic îmi leg inelul de pantofii de tenis când joc. Aşa că mi-a fost furată şi verigheta.

Dacă cineva poate distribui acest mesaj sau are idee unde ar putea să fie ar fi de mare ajutor, ca să încerc să le recuperez. Aş aprecia mult. Mulţumesc" - Andy Murray, citat de News.ro.

Britanicul se află pe tabloul principal de la Indian Wells, el primind un wildcard din partea organizatorilor. Andy îl va întâlni pe Adrian Mannarino în runda inaugurală.

*Pentru a putea vedea filmulețele apasă pe săgeata din dreapta.