Simona Halep a supraviețuit unui meci foarte greu cu Ajla Tomljanovic, iar acum se va afla față în față cu Veronika Kudermetova (turul trei de la Australian Open). Darren Cahill, antrenorul sportivei noastre, a vorbit despre adversara de care se teme cel mai mult numărul 2 WTA.

Simona HalepFoto: William WEST / AFP / Profimedia

După tragerea la sorți a tabloului principal de la Australian Open 2021, Simona l-a întrebat pe Darren despre o singură jucătoare, încercând să afle pe ce parte de tablou se află.

Este vorba despre Kaia Kanepi, 35 de ani, locul 65 în ierarhia mondială.

Simona nu a uitat înfrângerea suferită în fața sportivei din Estonia, una venită la US Open, ediția din 2018, chiar în runda inaugurală.

Halep vs Kanepi, meciurile directe:

2019, Australian Open: 6-7(2), 6-4, 6-2 pentru Halep

2018, US Open (hard): 6-2, 6-4 pentru Kanepi

2014, Doha (hard): 6-4, 3-6, 7-6(5) pentru Halep

Kanepi a trimis-o acasă pe campioana en-titre

Kaia a produs deja o mare surpriză la actuala ediție de la Melbourne: a trimis-o acasă pe Sofia Kenin, campioana en-titre de la AO.

De asemenea, Kanepi a ajuns până în finală la un turneu premergător AO: a fost învinsă în ultimul act de Elise Mertens.

De știut:

  • Kaia nu se află pe partea de tablou a Simonei.
  • În turul trei de la AO, Kanepi se va duela cu Donna Vekic (33 WTA și cap de serie numărul 28).
  • Pe cine a învins deja Kanepi în acest an: Aryna Sabalenka, Daria Kasatkina, Karolina Muchova, Ekaterina Alexandrova, Anastasija Sevastova și Sofia Kenin.

"De fiecare dată când participăm la un turneu, în special de Grand Slam, Simona mă întreabă: unde este Kanepi?" - Darren Cahill.