Rafael Nadal a ajuns la titlul cu numărul 13 la Roland Garros, un record incredibil în lumea sportului. După ce a câștigat de-o manieră categorică finala cu Novak Djokovic, fanii ibericului au efectuat o serie de modificări pe pagina de Wikipedia rezervată turneului de Grand Slam de la Paris.

Rafael Nadal, campion la Roland GarrosFoto: Javier Garcia/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Astfel, după succesul celui supranumit "Regele zgurii", pe pagina de Wikipedia a turneului de la Roland Garros a apărut următoarea modificare amuzantă:

"Roland Garros este un turneu care are la start 128 de jucători, 127 dintre aceștia concurând între ei pentru a vedea cine pierde în finală împotriva lui Rafael Nadal".

Textul s-a viralizat rapid, fiind preluat pe aproape toate rețelele sociale. Spaniolul a ajuns la victoria cu numărul 100 la Roland Garros.

Rafael Nadal a demonstrat din nou că este "regele zgurii", după ce l-a învins categoric, scor 6-0, 6-2, 7-5, pe rivalul său Novak Djokovic, după două ore și 42 de minute de joc. Rafa și-a trecut în palmares al 13-lea titlu la Roland Garros (un record absolut) și al 20-lea de Grand Slam, peformanță cu care l-a egalat pe Roger Federer.

Clasamentul titlurilor de Grand Slam:

1 Roger Federer / Rafael Nadal 20

3 Novak Djokovic 17

4 Pete Sampras 14

5 Roy Emerson 12

6 Rod Laver / Bjorn Borg 11 etc.

S-ar putea să te mai intereseze și:

FOTO Ce a postat Roger Federer imediat după ce Rafael Nadal l-a egalat la numărul de titluri de Grand Slam

Simona Halep, mesaj pentru Rafael Nadal: "Ești un exemplu pentru toți și cel mai bun. Respect imens"