La scurt timp după ce Rafael Nadal s-a impus pentru a 13-a oară la Roland Garros, Roger Federer a postat pe rețelele sociale un mesaj, marele campion elvețian transmitându-i un mesaj marelui său rival, dar și prieten.

HotNews.roFoto: Hotnews

Federer l-a felicitat pe Rafa pentru performanța incredibilă de la Paris, Roger precizând că "întotdeauna a avut cel mai mare respect pentru Rafa ca persoană, dar și ca mare campion".

"Cred că am reușit să ne împingem reciproc pentru a deveni jucători tot mai buni. Prin urmare, este o adevărată onoare pentru mine să-l felicit pentru cel de-al 20-lea titlu de Grand Slam. Este uimitor că a câștigat de 13 ori Roland Garros-ul, una dintre cele mai mari performanțe din sport. De asemenea, îi felicit echipa, pentru că nimeni nu poate face asta de unul singur. Sper că 20 este doar un alt pas în călătoria care continuă pentru amândoi. Bravo, Rafa, meriți!", a încheiat marele campion din Basel.

Aici poți vedea mesajul postat de Roger Federer după ce Nadal a câștigat un nou titlu (al 13-lea) la Roland Garros:

Rafael Nadal a demonstrat din nou că este "regele zgurii", după ce l-a învins categoric, scor 6-0, 6-2, 7-5, pe rivalul său Novak Djokovic, după două ore și 42 de minute de joc. Rafa și-a trecut în palmares al 13-lea titlu la Roland Garros (un record absolut) și al 20-lea de Grand Slam, peformanță cu care l-a egalat pe Roger Federer.

Clasamentul titlurilor de Grand Slam:

1 Roger Federer / Rafael Nadal 20

3 Novak Djokovic 17

4 Pete Sampras 14

5 Roy Emerson 12

6 Rod Laver / Bjorn Borg 11 etc.

S-ar putea să te mai intereseze și:

Rafael Nadal, după victoria de la Roland Garros: "Am trăit aici majoritatea momentelor importante din carieră"

Simona Halep, mesaj pentru Rafael Nadal: "Eşti un exemplu pentru toţi şi cel mai bun. Respect imens"