Simona Halep a fost nominalizată la două categorii în anchetele WTA pentru luna februarie: cea mai frumoasă lovitură și "jucătoarea lunii". Halep a câștigat turneul de la Dubai, iar în finală a reușit și o execuție superbă împotriva Elenei Rybakina.

HotNews.roFoto: Hotnews

Simona Halep a câștigat, la 22 februarie, al 20-lea titlu în circuitul WTA. În finală, sportiva din Constanța s-a impus în fața Elenei Rybakina (Kazakhstan), scor 3-6, 6-3, 7-6(5). Simona candidează pentru cea mai frumoasă lovitură a lunii cu un passing reușit în setul decisiv al finalei, la scorul de 5-5, 15-30.

Pentru titlul de "jucătoarea lunii februarie" au mai fost nominalizate Kiki Bertens (și-a apărat trofeul câștigat anul trecut la Sankt Petersburg) și Aryna Sabalenka (a cucerit titlul de la Doha).

Pe lista jucătoarelor nominalizate pentru cea mai frumoasă lovitură se mai găsesc elvețianca Belinda Bencic (în partida cu Svetlana Kuznetsova, Sankt Petersburg, optimi), poloneza Magda Linette (în partida cu Shuai Peng, Hua Hin, optimi), iberica Garbine Muguruza (în partida cu Kim Clijsters, Dubai, turul I), tunisianca Ons Jabeur (în partida cu Simona Halep, Dubai, optimi) și cehoaica Barbora Strycova (în partida cu Petra Martic, Doha, turul I).

Cea mai frumoasă lovitură poate fi votată aici, iar cea mai bună jucătoare aici.