​Cori Gauff (SUA, 15 ani) a impresionat-o pe Simona Halep, românca declarând, pentru TennisWorldUSA, că momentul în care tânăra senzație a tenisului va câștiga un turneu de Grand Slam nu este departe.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Este un mix interesant aici o jucătoare de 15 ani care reușește să câștige meciuri într-un turneu de Grand Slam și face totul să pară atât de ușor.

Ceea ce face Coco Gauff în acest moment este un lucru impresionant. Sunt convinsă că o să aibă și mai mult încredere în ea și, în curând, va fi capabilă să câștige unul dintre aceste turnee mari (n.red. - Grand Slam)", a spus Simona Halep.

Cori Gauff a ajuns până în optimile de finală ale Australian Open, unde a fost eliminată de Sofia Kenin, jucătoare care avea să câștige competiția. Pe parcursul turneului, Gauff a trecut de Venus Williams, Sorana Cîrstea și Naomi Osaka. De asemenea, Coco a ajuns până în sferturile probei de dublu (alături de Catherine McNally).

Simona Halep a revenit pe poziția secundă a clasamentului WTA, după ce a ajuns până în semifinale la Australian Open, unde a fost învinsă de Garbine Muguruza.