Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 4, va evolua, joi, după ora 10:00, cu britanica Harriet Dart, locul 173 WTA, venită din calificări, în turul al doilea al Australian Open, transmite News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

VIDEO Cine este adversara Simonei Halep - Nu a reușit până acum să pătrundă în TOP 100 mondial - Când va avea loc meciul

Meciul este primul din sesiunea de seară, de la ora locală 19:00 (10:00 în România), pe principalul stadion de la Melbourne Park, Rod Laver Arena.

Pe 1573 Arena va loc partida de dublu din turul I dintre perechile Raluca Olaru/Dalila Jakupovici (România/Slovenia) şi Timea Babos/Kristina Mladenovic (Ungaria/Franţa), cap de serie numărul 2. Aceasta întâlnire este ultima, după un meci de simplu feminin şi două de simplu masculin. Partida masculină dinaintea meciului Ralucăi Olaru începe la 05.30.

În primul meci de pe Terenul 14, de la ora 02.00, este programată partida de dublu dintre perechile Irina Bara/Ekaterina Alexandrova (România/Rusia) şi Kaitlyn Christian/Alexa Guarachi (SUA/Chile).

Tot în primul meci, de la ora 02.00, dar pe Terenul 22, echipa Irina Begu/Kristyna Pliskova (România/Cehia) dă piept cu cuplul american Desirae Krawczyk/Jessica Pegula.