De la revenirea după ce și-a ispășit suspendarea, Maria Sharapova nu a reușit să lege prea multe victorii, iar acum rusoaica a fost nevoită să abandoneze de la Wimbledon din cauza unor probleme la tendonul mâinii stângi. Întrebată dacă ia în calcul varianta retragerii, Masha a răspuns tranșant: "Nu vreau să plec. Încă am o pasiune imensă pentru ceea ce fac".

HotNews.roFoto: Hotnews

Ajunsă la 32 de ani și pe locul 80 în ierarhia mondială, Sharapova a fost la două puncte distanță de o victorie în meciul cu Pauline Parmentier (88 WTA) din turul întâi de la Wimbledon, dar a încheiat până la urmă disputa cu un abandon (sigur, în momentul în care franțuzoaica avea 5-0 în decisiv).

Întrebată după partidă dacă se gândește să se retragă din circuitul WTA, Maria a precizat următoarele:

"Mi s-a mai întâmplat să am probleme cu tendonul mâinii stângi. Mi s-a întâmplat și astăzi, în al doilea set. Cu siguranță nu este ușor. Este foarte ciudat că am abandonat în timpul unui meci. Asta, cu siguranță, înseamnă că este dureros.

Nu am primit nici un fel de lămurire, din partea nimănui, cu privire la acest tip de accidentare și la ce anume o cauzează. Nu vreau să plec. Încă am o pasiune imensă pentru ceea ce fac".

Wimbledon: Maria Sharapova s-a retras la 0-5 în decisivul meciului cu Pauline Parmentier / Rusoaica, la două puncte de victorie

Aici poți citi o amplă prezentarea a turneului de la Wimbledon.

Competiția de la "All England Lawn Tennis and Croquet Club" poate fi urmărită în România în direct pe Eurosport (1, 2 și pe Eurosport Player) și LiveText și LiveScore pe HotNews.ro.