Sylvain Bruneau (antrenorul sportivei cu origini românești) a oferit detalii în legătură cu starea de sănătate a Biancăi Andreescu. Câștigătoarea de la Indian Wells are din nou probleme cu umărul, iar prezența sa la Wimbledon este pusă serios sub semnul întrebării, informează radio-canada.ca.

Bianca AndreescuFoto: wtatennis.com

Ce spune antrenorul despre problemele Biancăi

"Ea (n.r. Bianca) a făcut o serie de analize medicale pentru a vedea despre ce este vorba. Speram să avem un plan până la finalul săptămânii și să incepem programul de recuperare. În acest moment nu avem nicio idee despre când va reveni pe teren. Sper sa fie gata pentru Rogers Cup" - Sylvain Bruneau, la Radio Canada.

Aflată la cel mai bun sezon al carierei, Bianca Andreescu a câștigat Indian Wells, iar apoi a fost nevoită să abandoneze în timpul turneului de la Miami.

După o pauză de câteva luni, Andreescu a revenit la Roland Garros, dar nu a putut duce turneul până la capăt din cauza problemelor de la umăr.

Rogers Cup de la Toronto va avea loc în perioada 3-11 august 2019, în timp ce turneul de la Wimbledon (al treilea Grand Slam al anului) se va disputa între 1 și 14 iulie. În acest moment, Bianca se află pe locul 23 în clasamentul WTA.