Marketa Vondrousova (Cehia, 44 WTA) s-a calificat după un meci maraton de două ore și 33 de minute în turul doi al turneului de la Roma, fază a competiției unde o va întâlni pe Simona Halep. Vondrousova a trecut de conaționala Barbora Strycova (40 WTA).

Simona HalepFoto: madrid-open.com

A fost 1-6, 6-4, 7-6(4) pentru Marketa, după un meci cu multe răsturnări de situație.

Halep și Vondrousova s-au mai întâlnit o singură dată, în acest an, la Indian Wells, în faza optimilor. A fost atunci 6-2, 3-6, 6-2 pentru Marketa în deșertul californian.

Confruntarea de la Roma va avea loc miercuri, la o oră ce va fi anunțată ulterior de organizatorii italieni. Meciul va fi în direct pe Digisport și LiveText pe HotNews.ro.

Turneul WTA de la Roma se dispută în perioada 13-19 mai, pe zgură, face parte din categoria Premier 5, are premii totale în valoare de $3.452.538, iar la start s-au aflat 64 de jucătoare pe tabloul principal de simplu. Directorul competiției este Sergio Palmieri. Câștigătoarea ultimelor două ediții este Elina Svitolina (a trecut în ambele finale de Simona Halep).

S-ar putea să te intereseze și:

Cine este Marketa Vondrousova, adversara Simonei Halep din optimi: Stângace, serviciu precis la exterior, scurte multe în registrul tactic