După finala pierdută la Cincinnati, Simona Halep a cedat în fața lui Kiki Bertens și în ultimul act de la Madrid. Românca a declarat, la ceremonia de premiere, că olandeza a jucat mai bine și a meritat victoria, adăugând că speră să își poată lua revanșa pentru finalele pierdute. "Mi-ai luat două trofee. Sper că voi putea să îmi iau revanșa în viitor", a spus Halep.

Simona HalepFoto: madrid-open.com

"Este o plăcere să vorbesc din nou pe această scenă, este un turneu special pentru mine și nu aș putea fi mai fericită. E a patra finală, sunt supărată că nu am câștigat. Dar Kiki a meritat, a jucat mai bine. A jucat minunat toată săptămâna. Felicitări!

Mi-ai luat două finale, două trofee. Sper că vom mai juca în viitor și voi putea să îmi iau revanșa. Mult succes la French Open! Desigur, vreau să va mulțumesc tuturor că ați venit. Este întotdeauna o atmosferă frumoasă. E o plăcere să vin aici și să joc cel mai bun tenis al meu.

De asemenea, vreau să îi mulțumesc echipei mele, celor care lucrează alături de mine, mamei mele. Virginia (n.r. managerul Virginia Ruzici), mulțumesc că ai venit. Mulțumiri organizatorilor, tuturor celor care fac acest turneu posibil. Domnule Țiriac, mulțumesc. Sper că nu sunteți foarte supărat. A fost o săptămâna grozavă, aștept cu nerăbdare să mă întorc aici anul viitor", a spus Simona Halep, la festivitatea de premiere.

Simona Halep (3 WTA) a pierdut a patra finală jucată la turneul de la Madrid, fiind învinsă de olandeza Kiki Bertens (7 WTA), scor 6-4, 6-4. În urma acestui rezultat, Halep a ratat şi ocazia de a reveni pe locul 1 WTA, însă ea va urca o poziţie, iar de luni se va afla pe locul 2 în ierarhia mondială.

S-ar putea să te intereseze și:

Simona Halep, învinsă în finala de la Madrid de Kiki Bertens (4-6, 4-6)

Kiki Bertens: "Îmi pare rău, Simona, dar mă faci să joc cel mai bun tenis"