Kiki Bertens a câștigat în fața Simonei Halep al doilea trofeu din cariera sa, învingând-o în finala turneului de la Madrid (scor 6-4, 6-4). Olandeza a declarat, la festivitatea de premiere, că Simona Halep o face să joace cel mai bun tenis. "Îmi pare rău, Simona, dar va fi o altă ocazie, mă faci să joc cel mai bun tenis", a spus Bertens.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Sunt foarte fericită că am câştigat acest trofeu, înseamnă mult pentru mine, după ce anul trecut am jucat finala pe acest incredibil teren. Vă mulţumesc pentru susţinere! Îmi pare rău, Simona, dar va fi o altă ocazie, mă faci să joc cel mai bun tenis şi felicit echipa ta, pentru o extraordinară săptămână! Succes în săptămânile ce vor veni.

Mulţumiri speciale pentru toţi cei care au făcut acest turneu posibil, domnului Ţiriac, lui Feliciano (n.r. - Lopez, directorul turneului), sponsorilor, vă mulţumesc pentru tot! Este un eveniment incredibil şi abia aştept să revin anul viitor. Mullţumesc echipei mele, care munceşte în fiecare zi, mulţumesc publicului pentru susţinerea din această săptămână, abia aştept să revin", a declarat Bertens, la festivitatea de premiere.

Simona Halep (3 WTA) a pierdut a patra finală jucată la turneul de la Madrid, fiind învinsă de olandeza Kiki Bertens (7 WTA), scor 6-4, 6-4. În urma acestui rezultat, Halep a ratat şi ocazia de a reveni pe locul 1 WTA, însă ea va urca o poziţie, iar de luni se va afla pe locul 2 în ierarhia mondială.

Kiki Bertens are acum nouă trofee în palmares: Madrid, Sankt Petersburg - 2019; Charleston, Cincinnati, Seoul - 2018; Gstaad, Nürnberg - ambele în 2017; Nürnberg - 2016; Fes - 2012. Olandeza a mai disputat alte două finale, la Madrid în 2018 și la Gstaad în 2016.

S-ar putea să te intereseze și:

Simona Halep, învinsă în finala de la Madrid de Kiki Bertens (4-6, 4-6)

Simona Halep, după ce a fost învinsă de Kiki Bertens: "Mi-ai luat două trofee. Sper că voi putea să îmi iau revanșa în viitor"