Daneza Caroline Wozniacki (13 WTA) s-a calificat în finala turneului de la Charleston, după ce a învins-o pe croata Petra Martic, scor 6-3, 6-4. Partida a durat o oră și 26 de minute.

HotNews.roFoto: Hotnews

În marea finală, Caroline o va întâlni pe învingătoarea duelului dintre Madison Keys (SUA/18 WTA) și Monica Puig (Puerto Rico/63 WTA).

Ultimul punct al partidei dintre Wozniacki și Martic:

Șapte ași a servit Wozniacki, într-un meci pe care l-a dominat de la un capăt la celălalt. În primul set, aceasta a făcut break în momentul în care conducea cu 3-2. Daneza a început mai bine setul secund, i-a spart serviciul adversarei la 1-1, aceasta a făcut rebreak (4-4), însă fostul lider mondial nu a stat pe gânduri, a returnat excelent în chiar game-ul următor și s-a impus cu 6-4.

Pentru a ajunge în ultimul act la Charleston, Caroline Wozniacki a mai trecut de Laura Siegemund (6-2, 6-2), Mihaela Buzărnescu (6-4, 3-6, 6-3) și Maria Sakkari (6-2, 6-2).

Turneul de la Charleston (Carolina de Sud) este dotat cu premii totale în valoare de 823,000 de dolari și face parte din categoria ”Premier”. Se dispută în perioada 1-7 aprilie 2019. Directorul turneului este Bob Moran, iar disputele au loc pe zgură. La startul întrecerii (pe tabloul principal) au fost 64 jucătoare. Ultima campioană este Kiki Bertens (n.r. în 2018).