După ce a eliminat-o pe Venus Williams, Simona Halep va da în optimile de la Australian Open peste sora acesteia, Serena Williams, învingătoare de șapte ori la Melbourne. Liderul mondial a precizat că duelul cu Serena va fi o mare provocare, dar va da totul pentru victorie. "E o mare provocare în runda următoare, dar nu am nimic de pierdut. Trebuie să dau totul și să mă bucur de moment, joc totuși contra Serenei", a spus numărul 1 WTA.

HotNews.roFoto: Hotnews

"A fost un meci foarte bun, am jucat cel mai bun tenis de până acum în acest an. E o mare provocare să joc împotriva surorilor Williams. Am încercat să mă motivez suplimentar, cred că m-am descurcat foarte bine. Ambele sunt mari campioane, încerc să rămân concentrată pe ceea ce am de făcut. E o mare provocare în runda următoare, dar nu am nimic de pierdut. Trebuie să dau totul și să mă bucur de moment, joc totuși contra Serenei.

Cu siguranță am nevoie de antrenor, chiar dacă am câștigat aceste meciuri. Nu poți la acest nivel să continui singur. Mă voi gândi la un antrenor după acest turneu. Încerc deocamdată să mă bucur de moment. Mă bucur să fiu în această poziție și încerc să dau totul în fiecare meci", a declarat Simona Halep, la Eurosport.

Simona Halep și Serena Williams se vor întâlni pentru a zecea oară în circuitul WTA. Liderul mondial are o singură victorie în fața americancei, în 2014, la Turneul Campioanelor (faza grupelor), scor 6-0, 6-2.

Serena Williams vs Simona Halep:

2011, Wimbledon (turul I): 3-6, 6-2, 6-1 pentru Serena Williams

2013, Roma (semifinale): 6-3, 6-0 pentru Serena Williams

2013, Cincinnati (sferturi): 6-0, 6-4 pentru Serena Williams

2014, Turneul Campioanelor (grupe): 6-0, 6-2 pentru Simona Halep

2014, Turneul Campioanelor (finală): 6-3, 6-0 pentru Serena Williams

2015, Miami (semifinale): 6-2, 4-6, 7-5 pentru Serena Williams

2015, Cincinnati (finală): 6-3, 7-6 pentru Serena Williams

2016, Indian Wells (sferturi): 6-4, 6-3 pentru Serena Williams.

2016, US Open(sferturi): 6-2, 4-6, 6-3 pentru Serena Williams.

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO Australian Open: Sigură, stabilă, puternică - Simona Halep, în optimi la Melbourne (6-2, 6-3 cu Venus Williams) / Urmează duelul cu Serena

VIDEO Australian Open: Încă o victorie fulger pentru Serena Williams (6-2, 6-1 cu Dayana Yastremska) - Americanca a pierdut nouă game-uri în trei partide la Melbourne