​Novak Djokovic a obținut a treia victorie în Grupa Guga Kuerten a Turneului Campionilor, după ce l-a învins, scor 7-6(7), 6-2, pe Marin Cilic. Deja câștigător al grupei, sârbul a mai obținut 200 de puncte în clasamentul ATP, fiind singurul jucător neînvins de la Londra. Meciul a durat o oră și 36 de minute.

HotNews.roFoto: Hotnews

Nole se află la a cincea performanță de acest gen (a terminat grupa cu trei victorii), iar în trei din ultimele patru rânduri, acesta avea să câștige și competiția (2012-2014).

Vezi aici rezumatul partidei dintre Djokovic și Cilic:

Croatul Cilic a încercat să preia controlul punctelor lovind puternic de pe baseline, însă defensiva lui Novak i-a blocat încercările. a "micșorat" terenul și l-a forțat pe Marin să mai lovească încă o dată și încă o dată, până la greșeală.

Serviciul lui Djokovic a fost din nou la înălțime, acesta câștigând toate punctele disputate cu primul serviciu în primul set (20/20).

Novak Djokovic îl conduce pe Marin Cilic cu 18-2 în confruntările directe și trece printr-o formă de senzație. De la începutul Wimbledon-ului, acesta a câștigat 34 de meciuri și a pierdut doar două.

În semifinale, Djokovic îl va întâlni pe Kevin Anderson, într-o reeditare a finalei de la Wimbledon de anul acesta, pe care sârbul a câștigat-o în trei seturi. În confruntările directe, sârbul conduce cu 7-1 (victoria lui Anderson a venit la primul meci dintre cei doi, cu 10 ani în urmă, la Miami).

Program semifinale:

Novak Djokovic vs Kevin Anderson

Roger Federer vs Alexander Zverev

Aici poți citi o amplă prezentare a Turneului Campionilor de la Londra.