Fostul tenismen Ilie Năstase a declarat, duminică, la Digi Sport, că o vede pe Mihaela Buzărnescu ajungând la Turneul Campioanelor, românca având un an foarte bun. Despre adversara lui Buzărnescu din finala de la San Jose, Maria Sakkari, Năstase a spus că este “mai masculină” şi arată “cam ca un bărbat”, susține News.ro.

Mihaela BuzarnescuFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

“Mihaela are un an foarte bun, păcat că n-a făcut asta mai demult. Dar e bine şi acum. Însă să ştiţi că şi eu cel mai bun tenis l-am jucat la 26 de ani. Dacă eşti în formă şi îţi vezi de treaba ta, cum îşi vede şi fetiţa asta, e foarte bine. O văd să ajungă la Turneul Campioanelor”, a spus Năstase.

“Maria Sakkari, am văzut-o. E mai masculină, arată cam ca un bărbat. Se vede cât se pregăteşte”, a mai afirmat Ilie Năstase.

El a vorbit şi despre ieşirile nervoase ale Mihaelei Buzărnescu de la meciuri. “Mie îmi place de ea, e foarte bine. Cred că m-a auzit pe mine. Eu înjuram în engleză, ea a înjurat în româneşte, bravo ei. Aşa nu o amendează nimeni”.

În marea finală, Miki o va întâlni pe Maria Sakkari (Grecia, 49 WTA). Grecoaica a trecut greu, scor 3-6, 7-5, 6-2, de Danielle Collins. Meciul va avea loc duminică, de la ora 00:00, urmând să fie în direct pe Digisport 1.

Dacă va câştiga turneul, Buzărnescu va obţine 136.695 de dolari şi 470 de puncte. Dacă va pierde finala, ea va primi 72.835 de dolari şi 305 puncte.

Buzărnescu va juca la San Jose a treia sa finală WTA din carieră, după cele pierdute anul acesta la Hobart şi Praga.

Competiția californiană face parte din categoria Premier și esta dotată cu premii totale în valoare de $799.000.

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO Mihaela Buzărnescu, în finala de la San Jose - A revenit de la 0-1 la seturi cu Elise Mertens

Mihaela Buzărnescu a ratat calificarea în finala de dublu de la San Jose