Editia din 2018 de la "Miami Open" va fi ultima care se va disputa in complexul de la Key Biscayne ("Crandon Park"), informeaza Tennis World. Organizatorii au gasit o noua "casa" pentru competitia americana: Hard Rock Stadium.

Crandon ParkFoto: miamiopen.com

Miami Open a purtat de-a lungul timpului mai multe nume ("Lipton International Players Championships", "Grand Prix Tennis Tour", Grand Prix Super Series", "NASDAQ-100 Open", "Sony Ericsson Open" sau "Miami Open by Itau"), insa locatia a fost aceeasi: "Tennis Center at Crandon Park".

Din 2019, lucrurile se vor schimba pentru competitia de tip "Masters" pentru ATP si "Premier Mandatory" pentru WTA. Noua casa va fi Hard Rock Stadium (aici isi desfasoara meciurile cei de la Miami Dolphins - NFL).

In aceste conditii, editia din 2018 (care va avea loc in perioada 20 martie - 2 aprilie) va fi ultima care va avea loc la "Crandon Park".

IMG (proprietarul turneului) va cheltuit aproximativ 53 de milioane de dolari pentru amenajarea "Hard Rock Stadium" pentru tenis si pentru constructia unui al doilea stadion ca marime (n.r. secondary) pentru turneul de tenis.

"Acum putem semna actele, iar mutarea competitiei trebuie sa inceapa", a precizat un oficial local.

Cum arata Complexul Crandon Park:

Cum arata Hard Rock Stadium:

Cum arata complexul de la Hard Rock Stadium: