Organizatorii turneului demonstrativ de la Hua Hin (World Tennis Thailand Championship 2017) au anuntat ora la care Simona Halep o va intalni pe Johanna Konta. Disputa dintre cele doua va avea loc pe 23 decembrie, de la ora 13:00 (ora Romaniei).

Simona HalepFoto: rolandgarros.com

Halep vs Konta va fi primul meci al competitiei si va fi urmat de cel dintre Karolina Pliskova si Jelena Ostapenko (de la ora 15:00).

Turneul demonstrativ va putea fi urmarit in direct pe Digisport.

Pe 24 decembrie se vor disputa ultimele doua partide: pentru castigarea trofeului si pentru locurile 3-4.

De-a lungul timpului, la aceasta competitie au mai evoluat nume importante precum Serena Williams, Maria Sharapova, Angelique Kerber sau Venus Williams.

Ce ii lipseste pentru a castiga un Grand Slam

"Cred ca nu am fost gata sa castig un Grand Slam. Emotional am fost prea nervoasa, pentru ca eram aproape (n.r. vorbeste despre finala cu Jelena Ostapenko de la Roland Garros). Inca mai lucrez la aceasta parte. Vreau doar sa lucrez la acest capitol mai mult si sa devin mai puternica.

Partea emotionala as imbunatati-o cel mai mult. Mental sunt puternica sa castig, dar emotional... Pic la acest capitol si nu este deloc usor sa lucrezi la asta. In momentele importante devin moale, dar acum incerc sa fiu mai buna.

Sa fiu sincera, inca mai simt acel meci cu Ostapenko. Antrenorul imi tot spune sa uit meciul, dar nu pot. Incerc sa caut o parte pozitiva, insa este greu" - Simona Halep, pentru Tennis Channel.

Simona Halep a anuntat ca primul turneu la care va participa anul viitor va fi la Shenzhen, competitie care se va disputa in perioada 1-7 ianuarie 2018. Halep a castigat intrecerea in 2015.